یورش نظامیان رژیم صهیونیستی به شمال کرانه باختری معاون استاندار خراسان رضوی: توسعه روابط با استان‌های متناظر در ترکیه پیگیری می‌شود ولایتی: اجلاس خاخام‌های صهیونیست در باکو لغو شد هند موفق به تمدید معافیت تحریمی بندر چابهار از سوی آمریکا شد استاندار خراسان رضوی: مدیریت بهینه منابع در انتخابات پیش رو ضروری است سازمان ملل حملات جدید اسرائیل را به‌شدت محکوم کرد آملی لاریجانی: نتیجه حل مشکلات معیشتی باید سرسفره مردم دیده شود تاکید وزیر کشور بر توسعه روابط با افغانستان ماجرای بازگرداندن بانک آینده به علی انصاری از زبان نماینده مشهد پزشکیان: به دنبال راه‌حل‌های جامع برای مقابله با کم‌آبی هستیم فاز جدید عملیات مقاومت در کرانه باختری | مختصات دقیق مراکز فرماندهی و کنترل در عملیات جدید سرایا القدس ایران، تحریم‌های ظالمانه آمریکا علیه کوبا را محکوم کرد قالیباف: در جریان جنگ ۱۲روزه شدیدترین ضربات نظامی و روانی به اسرائیل وارد شد وزارت امور خارجه، تداوم حملات رژیم صهیونیستی به غزه را شدیدا محکوم کرد حملات مجدد رژیم صهیونیستی به غزه | آتش‌بس مجدد اسرائیل، فقط هفت ساعت دوام آورد (۷ آبان ۱۴۰۴) استقبال فرماندار مشهد از وزیر امور داخلی کشور ترکمنستان ادامه یورش نظامیان صهیونیست به قنیطره سوریه (۷ آبان ۱۴۰۴) تعطیلی دولت ترامپ، ۱۴ میلیارد دلار خسارت به اقتصاد آمریکا می‌زند عراقچی: موشک‌های ما بزرگ‌ترین عامل بازدارندگی و اقتدار ما بودند وزیر کشور: سیاست قطعی ایران، توسعه روابط با همسایگان است گروسی: افزایش غنی‌سازی اورانیوم در ایران مشاهده نشده است درخواست مجدد آمریکا از ارتش لبنان برای خلع سلاح حزب الله قطر: مذاکرات جدی میان آمریکا و ایران می‌تواند به توافقی بهتر منجر شود آژیر خطر در سرزمین‌های اشغالی به صدا درآمد (۷ آبان ۱۴۰۴) نظامیان اسرائیلی به سمت ارتش لبنان آتش گشودند انتخابات سراسری در هلند برگزار شد (۷ آبان ۱۴۰۴) نقش برخی کارمندان سازمان‌های بین‌المللی در عملیات جاسوسی علیه یمن افشا شد
سرخط خبرها

ظریف: هنوز مردم پای این کشور ایستاده‌اند | وجه تمایز ایران با سایر کشور‌ها حضور مردم بوده است

  • کد خبر: ۲۱۳۳۱۶
  • ۰۳ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۴:۰۱
ظریف: هنوز مردم پای این کشور ایستاده‌اند | وجه تمایز ایران با سایر کشور‌ها حضور مردم بوده است
وزیر سابق امور خارجه با بیان اینکه هنوز این مردم پای این کشور ایستاده‌اند، گفت: حضور مردم در انقلاب اسلامی تعیین‌کننده است.

به گزارش شهرآرانیوز محمدجواد ظریف در نشست خانه گفتگوی دانشگاه تهران که با حضور بیش از ۸۰ استاد دانشگاه تهران از طیف‌های فکری متفاوت و چهره‌های سیاسی از احزاب و گروه‌های سیاسی مختلف در تالار شهید سلیمانی دانشگاه تهران برگزار شد، گفت: تخصصی در امور داخلی ندارم و کنشگر سیاسی هم نیستم، لذا از حوزه تخصصی خودم استفاده می‌کنم.

وی افزود: انقلاب ایران یک حرکت جدی جهانی بود که به نظر بنده شروع فروپاشی نظام دوقطبی از انقلاب ما شروع شد و کنشگران و صاحب‌نظران مختلف این حوزه بعد از انقلاب ما گفتند که انقلاب ایران در تاریخ جهان بی‌نظیر است، به این دلیل که یک حزب سیاسی یا گروه مسلح این انقلاب را هدایت نکرده و این انقلاب به وسیله مردم و با یک رهبری خردمندانه پیروز شده است؛ لذا نقش مردم در پیروزی انقلاب اسلامی، نقش مردم در جنگ تحمیلی و نقش مردم در مقابله با تحریم‌ها را نمی‌توانیم فراموش کنیم.

وزیر سابق امور خارجه کشورمان تاکید کرد: «مردم بودند که این انقلاب را به ثمر رساندند و این مردم بودند که تا به امروز این انقلاب را حفظ کردند.»

ظریف بیان داشت: «آنچه که به ما قدرت بازدارندگی می‌دهد باز هم حضور مردم است. این به معنای این نیست که اقتصاد مهم نیست، این به معنی این نیست که قدرت نظامی ایران مهم نیست، بلکه این به معنای آن است که آن وجه تمایزی که ایران را با سایر کشور‌ها متفاوت کرده، حضور مردم بوده است که همواره هم این حضور بوده است.»

وی افزود: «اگر حضور مردم در انتخابات گذشته نبود، به نظر من موقعیت ما برای مذاکرات چه در دوره‌های گذشته و چه مذاکرات برجام حتماً بسیار شکننده می‌بود. ولی ۷۳ درصد مردم که در انتخابات حضور پیدا کردند، این موقعیت را برای جمهوری اسلامی آفریدند. این حضور مردم بود و هنوز هم این حضور مردم تعیین‌کننده است.»

محمدجواد ظریف، وقتی درباره مؤلفه‌های کاهش یا افزایش سرمایه اجتماعی در جوامع مختلف سخن می‌گفت، از مردم به عنوان «فرصت» و «پایه قدرت نظام» نام برد و گفت: «دست فرصت را باید باز بگذاریم.»

عضو هیأت علمی دانشکده مطالعات جهان دانشگاه تهران در جمع‌بندی سخنان خود بیان داشت: «اگر نگاه فرصت‌محور با نگاه تهدیدمحوری که امروز بر روابط اجتماعی ما حاکم است جایگزین شود، آن وقت می‌بینیم که مردم چطور می‌آیند، آن وقت می‌بینیم که مردم چطور در انتخابات شرکت می‌کنند.»

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->